Om Oss


Vi arbetar hårt för att erbjuda dig den bästa kvalitet på mat för dina djur!

I flera år har vi varit södra Sveriges lokala butik för reptilmat. Vi vill fortsätta vara ditt förstahandsval för foder och tillbehör. Vi finns även på mässor runt om i Sverige och det finns möjlighet att förbeställa till dem. Annars är vår dörr alltid öppen för avhämtning i Klippan!

Vi strävar efter att nå en högkvalitativ och personlig service och hjälper dig med det du behöver för att dina reptiler ska må så bra som möjligt! Med flera års erfarenhet i ryggen kan vi ge tips och råd för vad som passar just dig bäst.

Vårt företag

Vi är ett familjeföretag som finns i Södra Sverige, i vackra Klippan. Vi har stort intresse, erfarenhet och passion för reptiler och dess tillbehör. Tveka inte på att kontakta oss om du har några frågor om vårt företag, din order, tips & råd eller bara vill prata reptilmat!

Vårt Team

Vi jobbar ständigt för att utöka vårt sortiment så du kan finna just det du behöver. Vi har gärna nära kontakt med våra kunder och erbjuder flera lösningar för upphämtning, leverans eller boka inför mässor. Vi finns tillgängliga på telefon och email och svarar så snabbt vi kan. Har du några frågor eller tips till sortiment så hör gärna av dig till oss.

Intresserad? Handla vår kollektion!

Hitta olika sorters mat och tillbehör till din reptil hos oss!